Система електронних платежів - це спосіб здійснення транзакцій або оплати товарів і послуг через електронний носій без чека або фіатного платежу, також званий системою онлайн-платежів. Це форма оплати, яка виросла в популярності серед власників бізнесу для своїх клієнтів. Згодом пристрої обробки платежів були введені з метою збільшення, поліпшення і забезпечення безпечних транзакцій електронних платежів.
Як би не була популярна ця форма оплати, я прийшов подивитися на різні проблеми, які впливають на весь цей простір. Я говорю про те, що мережа електронних платежів стала централізованим гігантом. Це стало ігровим майданчиком для «гігантів» для реалізації строгих і складних правил і механізмів доступу.
Блокчейн зробив спосіб оплати більш простим і швидким, оскільки використання традиційних методів, що включають банки, не може працювати до блокчейна. Централізований метод банків робить його більш складним і менш швидким, оскільки він проходить через посередника від відправника до одержувача. Угоди, що здійснюються з банками, також недостатньо прозорі, оскільки їх записи губляться в сучасному світі.
Іншим недоліком банків є величезні комісії, які вони стягують, це було громіздко і призвело до того, що багато хто сподівався побачити більш досконалі технології в майбутньому. Говорячи про майбутню технології, блокчейн спростив вирішення цих проблем, оскільки переваги блокчейна набагато більше, ніж у банків. Блокчейн продовжував зростати завдяки високому рівню безпеки, швидкості прозорості та низької плати за транзакції.
Спекулятивна хімія є основним постачальником угод про платежі і інноваціях в області цифрових грошей в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, який залучає до роботи в Інтернеті і розрізнених постачальників швидкі, безпечні і вигідні комбінації кріптовалютних платформ і угод.
концепція Alchemy Global Payment Solutions Limited (Alchemy - це торгова марка Alchemy Global Payment Solutions Limited, в той час як ACH - це токен, даний Алхімією і використовуваний в якості короткого викладу нижче), полягає в наданні протоколів з відкритим вихідним кодом і швидкого просування товару. етапи для спільників біологічної системи, щоб допомогти їм з швидкими, безпечними, корисними, адаптуються і швидко розвиваються світовими платіжними механізмами, беручи до уваги децентралізацію, вмілі угоди і інструменти узгодження від інновацій блокчейна.
Принцип роботи Alchemy
Мета Alchemy - розробити протокол оплати через консенсус спільноти, побудувати децентралізовану, довірчу інфраструктуру, прискорити проникнення криптовалюта в наше повсякденне життя; і найголовніше - повернути права на оплату продавцям, клієнту і ринку. Alchemy досягає децентралізації платіжних мереж шляхом інтеграції з децентралізованими кріптовалютнимі гаманцями, розгортання децентралізованих технічних структур, а також відповідних механізмів управління.
Alchemy задовольняє потреби великомасштабного комерційного додатки, підтримуючи складну інфраструктуру рахунків, складні PUSHPAY і PULLPAY моделі платежів, складні типи транзакцій і більш розумний бізнес-потік для платіжних послуг. Alchemy будує екосистему, засновану на довірі, за допомогою архітектури кредитного скорингу для вирішення проблем безпеки платежів. Alchemy забезпечує низькі витрати і високу ефективність за рахунок децентралізованої інфраструктури оперативної підтримки.
Технічні характеристики:
  • Протокол угоди про платежі за спекулятивною хімії може послідовно передаватися на різних відкритих ланцюжках блоків, що дає можливість розпізнавати будь-які цифрові форми грошей.
  • адаптуються моделі оплати, доступні для задоволення потреб галузі, в тому числі PULLPAY (вантажовідправник для перевірки клієнта) для задоволення асортименту повторюваних вимог оплати на основі членства.
  • Підтримка масштабування, наприклад, Lightning Network, Raiden Network, State Channel Network, а також перекр естние платежі.
  • Штучний інтелект, щоб зменшити ризик спотворення інформації і підвищити безпеку системи і динамічних процедур, щоб захистити себе від небезпеки погіршення вартості криптографічних грошей.
Щоб бути в курсі останніх новин проекту Ви можете відвідати офіційний сайт або підписатися на соціальні мережі:
Додаткова інформація:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile

Comments

Popular posts from this blog