Bluepass

          https://blupass.co/
Welterusten, vrienden, collega's en investeerders. Vandaag behandelt de VA onderwerpen, medische diensten en alles wat verband houdt met Medici. En zoals je zou verwachten, is het de levering van medische diensten via blockchain-technologie. En ga zo.Platform Blüpass - Maak beslissingen en ontwikkel teamontwikkeling Roy die de controle wil behouden over consumenten, gegevensoverdracht faciliteert voor elektronische medische dossiers, serviceaanvragen, inspecties en meer. Blockchain-technologie wordt ondersteund door slimme contracten, kernverzekering en gezondheidszorg. Gebruik in Blüpass een slim contract om directe huisdieren, monetaire preventie en controle door de consument over het zorgproces mogelijk te maken. Blüpass heeft een belangrijk voordeel in de markt: economische tijd en geld.
Blüpass maakt gebruik van Orient-naar-client mobiele platforms waarmee u de tijd van de consument kunt regelen en documentatie van geneesmiddelen kunt verstrekken om aan de vereisten te voldoen. Accountfactor betaald om minuten te zitten, geen maanden! ND-leveranciers kunnen kosten verlagen en geld besparen. De aanval zal snel je claim zijn door goed te zeggen. Ze zullen ook de zaak negeren van monet.
Blüpass Mont-oplossingen voor prostaatoplossingen voor opslagtoepassingen zullen oplossingen bieden zoals telegeneeskunde, elektronische medische dossiers en andere innovatie-ideeën. Alle BLU-tokens zijn beschikbaar voor aankoop bij ETH. De basisprijs van tokens is ingesteld op $ 0,25 USD.
Blüpass genereert Token 6 miljard (BLU). Consumenten buiten ons netwerk kopen tokens (blauw) om toegang te krijgen tot ons systeem. De operator - een contract voor de aankoop van Blues, om hun recht op het Blupass-systeem te vergemakkelijken. Onced wordt gebruikt, tokens kunnen opnieuw worden gebruikt. De operator kan uw tokens voor een onbeperkte periode opslaan of u zult het systeem opnieuw verkopen. Deze worm gaat niet zozeer over het ICO-project, het is een pre-blauwe vlagblauwe marker
15 maart 2018
EINDE VAN DE PRE-ICO
14 mei 2018
ICO Home Sale
ICO Start
15 mei 2018
Laatste ICO
15 juli 2018
KYC
Review en analyseer Blupass
Hier kunt u onze recensie en onze objectieve analyse van Blupass lezen.
troepen
Ervaren netwerkopdrachten
Hoge overhead-, gegevensverwerking- en gegevensbeveiligingsproblemen. Onderdruk een probleem dat moet worden aangepakt
Bedrijfsmodellen hebben sterke use cases voor tokens
Richt een grote wereldmarkt en heb ruimte voor nieuwe innovaties
Potentieel probleem
Hoge evaluatiefase van ICO, $ 1,5 miljard
De software- en blockchainontwikkelervaring kan beter worden vertegenwoordigd in het team door rekening te houden met de complexiteit van het project
Facebook De omvang van de community in vergelijking met andere sociale mediaplatforms wordt gebruikt om het vermoeden van mogelijk gebruik van bots te vergroten
Geen enkele partner wordt openbaar vermeld. Platform Platform
Registreer blockchain-datadistributie rechtstreeks in de wereld van de gezondheidszorg
Blüpass zal een meerlaagse blockchain bouwen om bestaande en nieuwe gezondheidszorgtechnologieën te huisvesten. We zullen onze unieke blockchain-registers gebruiken om gegevens rechtstreeks aan de claimservice te verstrekken, terwijl we technische ondersteuning bieden om fraude voor operators te elimineren. De verzekeringsmarkt ter wereld is $ 7 biljoen. Dankzij blockchain-technologie heeft Blüpass een aanzienlijk voordeel. We besparen tijd en geld. Het Blüpass-systeem in de VS kan een besparing van meer dan $ 350 miljard per jaar opleveren. We zullen de dynamiek tussen aanbieders, consumenten en operators fundamenteel veranderen. De interacties tussen consumenten, leveranciers en verzekeringsmaatschappijen zijn verstoord in het gezondheidszorgsysteem.
Blüpass Hoe dit op te los? Blüpass Sal gebruik slim contract op te los, ondoeltreffendheid Kuikens versaffers en dragers. Bijlage plaas verbruiker in beheer van die deel van data administrator connectie van king van. Appendix Sal ook Sam ontmoet de EN-derde partij oplossingen in elektronische medische dossiers (Elektroniese Mediese record) links en rechts Bestuur te skakel, nachtkastje Michael stelsel.
De grot is tegnologie agter dit? Blüpass platform revenge gebruik te genereer zoals twee tips verschillende slimme contracten. Blüpass is een mandje Vann unieke protocol hole bepalend is virinteraksie verskeie smart contract, Chicks. Blüpass BLU tekens in gebruik sy digital grootboek. Meubilair in de ruime kamer Inge vir Draers, Diensverskaffers, ziet de gebruikersaansluiting boven genoemde gehandhaaf in blauwe markering in versprei grootboeke.
De grot ligt tegenover Blüpass? Bijlage visier vereis samewerking Tucson uitgebreide sector van Kaffir-poëzie, verbruikers, tegnologie, draers en vers group specialiste. Blüpass bestaan ​​van, klemmen Ryder gat gewerk het op al zoals je zult agtergronde.
Hoe dit tot voordeel van verbruiker? Sterke huizen zorgen ervoor dat Sal'n unieke het Blüpass-stanel vasthoudt. Verbruikers Kan toegankelijkheid tot gesondheid opgenomen in reünie Cao a Deere klinici en verskaffers. Hulle kan ook Alex verskaffers, draers, connected products. consument
Patiënten komen leveranciers binnen in waanideeën die hun leveranciers en garantieverlener vrijuit communiceren. Patiënten worden geconfronteerd met de realiteit, hun ervaring in het kantoor van de dokter is nog verre van perfect. Ze kunnen bèta-n extra kosten aan ramen betalen, maar zullen wat feiten achterlaten, een onverstaanbare factuur zal via de post binnenkomen.
leveranciers
Zorgaanbieders worden vaak verscheurd tussen het willen dienen van hun gemeenschap en het ondersteunen van financiële gemartelde bedrijfsmodellen. Administratieve spanningen en druk dwingen leveranciers om gelijke tred te houden met de steeds toenemende prijsstructuur. De administratieve kosten in de Verenigde Staten zullen naar verwachting in 2018 315 miljard dollar bedragen. Een echte oplossing
Wij zijn uniek in de ICO-wereld. Wij zijn een echt bedrijf met echte producten en oplossingen. Het Blüpass-product is ontstaan ​​uit innovatie. We zullen de tekortkomingen in de gezondheidssector veranderen en er een consumentgericht egalitair model van maken.
De knowhow-industrie.
Projectteam
Blüpass heeft het beste team in de branche. Het zijn praktische leiders met jarenlange ervaring en gespecialiseerde experts in blockchain met succesvolle Blockchain-projectervaring.
Beveiligde boeken
Blüpass bouwt een open source platform dat is ontworpen om problemen op te lossen. Wij geloven dat de beste oplossing afkomstig is van verschillende actoren die synchroon lopen met gedeelde doelen. Dit is een heel gaaf project en dit project kan echt een verandering in ons leven bewerkstelligen.
Meer informatie over het project is te vinden op:
Author : husen12

Comments

Popular posts from this blog