Skip to main content

Yeni Nesil Video Paylaşım Platformu: BUZZSHOW




                                                                https://www.buzzshow.com/               
Merhabalar bugün sizlere güzel bir projeden bahsetmek istiyorum. Teknolojik gelişmeler ve bilgisayar kullanımının artması ile artık her evde ve cepte internet kullanımı günden güne çoğalıyor. İnternet olmadan yaşayamaz olduk. Her anımızı paylaşmak için sosyal medya ve video kanalları kullanır olduk. Sosyal medya ve video kanalları olmadan olmuyor diyenlerdenseniz eğer bu yazım tam sizlere göre. Özellikle video paylaşmayı seven kişilere hitap eden proje olan BuzzShow . Konu ile ilgili genel bilgileri sizlerle paylaşmadan önce ayrıntılı bilgi isteyenler için https://www.buzzshow.com/ sayfasını ziyaret etmelerini öneririm.
BUZZSHOW NEDİR?
23231361_1614041058652274_7598729333872572453_n.png
En kısa tanımı blok zincir teknolojisine dayalı ilk video sosyal ağ platformudur. Kendi video kanalınızı oluşturmak başkalarını takip etmek, videoları paylaşmak, paylaştığınız videoları başkalarına önerme aynı zamanda online video pazarına , merkezi olmayan devrim niteliğinde bir yaklaşım sunuyor. BuzzShow’da video oluşturma, video paylaşımı ve görüntülemek için kripto para birimi olarak da Goldies’i kullanılmaktadır. BuzzShow kullanıcıları ilk videolarını platforma yüklediği anda dijital para birimi olan Goldies kazanma imkanı sunuyor. Goldies, Ethereum platformuna dayalı bir ERC20 simgesidir.
ERC20 platformu güvenli işlemleri ve yüksek işlem hacimlerini sağlamak için akıllı sözleşmelerini kullanır. Kazanılan Goldies simgelerini ilerleyen zamanlarda diğer kripto para birimlerine çevirme imkanınız olacaktır. Buzzshow sayesinde ölçeklenebilir ve özelleştirilebilir bir e-cüzdan oluşturabilirsiniz.
Goldies göndererek favori içerik oluşturucularını desteklemekte aynı zamanda mümkündür. Goldies sıfıra yaklaşan bir mikro işlem ücreti vardır. Bu, yaratıcı içerik sunan kullanıcılar ihtiyaç duydukları desteği almasını sağlar.
Üyeler için avantajlarını sıralamak gerekirse içerik oluşturarak, video paylaşarak aynı zamanda video izleyerek para kazanabiliyorsunuz. Normalde herkes video paylaşıyor ve başkalarının paylaştığı videoları izliyoruz. Bu sistemle sevdiğiniz veya beğendiğiniz videoları paylaşarak hem izleyerek hemde izleterek kazancımız artıyor. Sizce de mükemmel değil mi? Blok zincir temeline dayalı olduğu için içerik yaratıcıları isterlerse kimliğini saklı tutabilir.
Buzz Show’un bir özelliği ise kanallar oluşturup ücretsiz olarak bir video yükleyebilirsiniz. Reklam vermek isteyenler reklamların doğru zamanda doğru hedef kitleye yönelik videolara yerleştirerek içerik yaratıcılarına ve küratörlerine ödeme yapabilecektir.
ip.bitcointalk.png
Bu platformun, içeriğin tamamen yerelleştirilmesini sağlamak için dosya paylaşımı’nı (IPFS) kullanacaktır. IPFS olağandışı yeteneklere sahip bir protokolün yanı sıra, daha açık veri tabanına bağlı olan video akış yönteminden daha güvenlidir. BuzzShow , bant genişliği maliyetlerini düşürürken bu teknolojiyi gerçekten merkezi olmayan bir platform olarak kullanıyor. Bu dosyaların tamamının video sitelerinin dayandığı gibi merkezi veri tabanları olmaksızın depolanmasını sağlar. Buzzshow platformu web ve android mobil uygulaması geliştirerek ve Alfa ile test edildi. Videolar aynı zamanda birden fazla parçaya bölüne bilecektir. Videolar çoklu cihazlarda tutulacağı için DOS saldırılarına veya korsan saldırılarına karşı korunaklı şekilde dizayn edilmiştir. BuzzShow oluşturulan tüm videoların bir kaydını saklı tutar.
TOKEN BİLGİLERİ
Token: Goldies
Toplam token miktarı: 150.000.000
Maksimum token: 93.000.000 (% 62)
Token döviz kuru: 1 token = 0.25 $
Hardcap = $ 20.000.000.000

TOKEN DAGILIMI
BuzzShow-Token.png
Satılacak Token % 62
Kararlılık Fonu % 14
Bonus Programı % 5
Bounty Programı % 2
Takım % 8
Pay Sahipleri % 7
Danışmanlar % 2

FON KULLANIMI
0_UNh4yuBKBO4RJAaJ.png
Araştırma ve Kalkınma Platformu % 25
Pazarlama & İşletme Geliştirme % 30
İdari Giderler % 7
İçerik Sahip Çarpması % 10
İletişim % 8
Buzzshow Ip Hakkı Alışverişi % 10
Buzzshow İçerik Fonu % 10

YOL HARİTASI
0_a1uIAeI9Zb3nS7wA.png
BuzzShow platformunun her adımı yukarıda belirtilmiştir.

BUZZSHOW EKİBİ
Buzzshow-Team.png
BuzzShow Platformu güçlü bir ekip çalışması ile oluşturulmuştur.
BuzzShow hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Şahsi fikrime gelirsek eğer yeni nesil bir video paylaşım platformu ile anın tadını yaşayarak para kazanmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise projeye desteklerinizi bekliyoruz. Bol şanslar diliyorum.
Konu ile ilgili ayrıntılı linkler:

Comments

Popular posts from this blog